Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker Vaassen nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Vaassen en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Rietdekker in Vaassen nodig?

Een rieten dak is een prachtig straatbeeld wat zorgt voor een mooi decor. Riet wordt als dakbedekking al eeuwenlang toegepast. Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden en technieken die worden toegepast om te zorgen voor de beste kwaliteit, veiligheid en levensduur. Om deze dingen te bewerkstellingen is de juiste kennis en vaardigheid nodig. Bent u op zoek naar een professionele rietdekker in Vaassen? Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is hét bedrijf dat u kan voorzien van een prachtig nieuw rieten dak of voor het onderhoud van uw huidige rieten dak.

Professionele rietdekker

Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch staat klaar voor elke soort klus die met een rieten dak te maken heeft; dit kan variëren van de bedekking van een tuinhuisje tot een volledige woning. Er is veel mogelijk met een rieten dak, zo kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van uw dak te voorzien van dakpannen of alleen de top van een rieten dak. Door gebruik te maken van de kennis, kunde en hoogwaardige materialen zorgt R. Bijsterbosch voor de juiste kwaliteit van uw dakbedekking.

Gratis offerte

Als u de prijs van een nieuw rieten dak wilt weten is het altijd mogelijk om een gratis offerte te laten maken. Ook wanneer u uw dak wilt onderhouden of laten repareren is een gratis prijsopgave mogelijk. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch zorgt voor fijne service en kan met u meedenken over ideeën betreffende uw dakbedekking. Er is van alles mogelijk met een rieten dak, dus maak gerust een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

Bereikbaar bij spoed

Doordat riet een natuurlijk product is, blijft het gevoelig voor weersinvloeden. Het is in Nederland natuurlijk niet mogelijk om uw dak volledig droog te houden. Het is verstandig om uw rieten dak optijd te laten onderhouden door een professional. Hiermee zorgt u ervoor dat uw dak in de juiste staat blijft. Het kan voorkomen dat uw dak stormschade of een lekkage heeft opgehouden. In dit geval is het noodzakelijk om uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. In geval van spoed is Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch altijd bereikbaar om ter plaatste te komen en uw dak vakkundig te repareren.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.