Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker Oene nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Oene en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Professionele rietdekker in Oene

Riet wordt als dakbedekking al eeuwenlang toegepast en dat is niet voor niets. Een rieten dak zorgt voor een schitterende uitstraling. Er zijn diverse mogelijkheden toe te passen zodat uw dak lang meegaat en de juiste mate van veiligheid blijft bieden. van uw dak. Om deze dingen waar te maken is de juiste kennis en vaardigheid van de rietdekker nodig. Wilt u werken met een rietdekker die als vakman te boek staat in Oene? Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is hét bedrijf die u kunt voorzien van een fraai nieuw rieten dak of voor het onderhoud van uw huidige rieten dak.

Variatie in mogelijkheden

Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch kan alle soorten werkzaamheden met betrekking tot een rieten dak voor u verzorgen. Dit gaat om het verzorgen van dakbedekking op allerlei soorten daken, van een vakantiehuisje het dak van een volledige woning. Er zijn veel mogelijkheden met een rieten dak, zo kunt u naast uw volledige dak er ook voor kiezen om een gedeelte van uw dak te voorzien van dakpannen en alleen de top van riet te maken. Naast standaard woningen behoren ook woonboerderijen, villa’s en bijgebouwen tot de mogelijkheden van rietbedekking.

Vraag een gratis offerte op

Als u benieuwd bent naar de kosten voor een nieuw rieten dak, dan is het aan te raden om een gratis offerte aan te vragen. Dit is ook van belang wanneer u een reparatie of onderhoud wilt laten uitvoeren. Door de gratis prijsopgave kunt u precies inschatten hoeveel u kwijt zal zijn. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch staat bekend om de service en de klantgerichte werkwijze. Zo kunt u de dakbedekking optimaal laten verzorgen. Wanneer u nu een afspraak maakt, ontdekt u snel wat de mogelijkheden zijn.

Bereikbaar bij spoedgevallen

Doordat riet een natuurlijk product is, blijft het gevoelig voor weersinvloeden. De Nederlandse weersomstandigheden maken het natuurlijk niet mogelijk om uw dak volledig droog te houden. Het is verstandig om uw rieten dak op tijd te laten onderhouden door een professional. Zo blijft het dak in de optimale conditie. Het kan voorkomen dat uw dak stormschade of een lekkage heeft opgehouden. Een goede reparatie moet dan zo snel als mogelijk worden uitgevoerd. Voor deze spoedklus is Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch direct te bereiken en in te schakelen. Zo kunt u het dak op de beste wijze laten repareren.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.