Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker epe nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Epe en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Voorzie uw woning in Epe van een rieten dak

Rieten daken worden al eeuwenlang gebruikt en dat is niet voor niets. Een rieten dak geeft een prachtig uitzicht en is hartstikke functioneel. Zo zorgt het voor warmte in de winter en houd het uw huis koel in de zomer. Mocht u van plan zijn om te gaan voor een rieten dak op uw woning, is het essentieel om een bekwame rietdekker in te schakelen. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch staat voor u klaar om uw dak van een kwalitatieve en veilige rietbedekking te voorzien. Hiernaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud aan uw huidige rieten dak.

Rietbedekking

Rietbedekking kan op allerlei manieren worden toegepast op uw woning. Het belangrijkste is dat dit wordt gedaan op basis van uw wens. Wij willen samen met u kijken naar de mogelijkheden en bieden u persoonlijk advies. Een goed rieten dak vereist kennis, kunde en vaardigheid. Dankzij onze ervaringen en kennis zorgen wij voor een lange levensduur, hoge kwaliteit en veiligheid van uw rieten dak. U kunt bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw dak. Dit is zeer belangrijk, want hiermee voorkomt u mogelijke beschadigingen.

Vraag gratis een offerte aan

U kunt bij ons een gratis offerte aanvragen. Het is in ons belang om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen. U wilt natuurlijk wel weten hoeveel u hieraan kwijt bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het maken van een nieuw dak is een flinke investering, waarvan u uiteraard zeker wil zijn dat dit vakkundig gebeurd. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om mogelijkheden te bespreken en te kijken naar het dak.

Ook in geval van spoed beschikbaar

Een rieten dak waaraan weinig onderhoud is gedaan kan sneller beschadiging oplopen. Riet is zeer gevoelig voor weersomstandigheden zoals regen. Doordat riet een natuurproduct is, valt een reparatie of renovatie niet altijd te voorkomen. Als er een spoedreparatie nodig is, zoals bij een lekkage, kunt u ons altijd bereiken. Wij komen dan zo snel mogelijk om te zorgen voor een veilige en stevige reparatie van het dak. De uitvoering hiervan is afhankelijk van de specifieke toestand van het dak, dit kan verschillen van een incidentele reparatie tot een dakrenovatie.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.