Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker epe nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Epe en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Rietbedekking van uw woning in Hattem

Zoekt u een professionele rietdekker voor uw nieuwbouw woning in Hattem? Zoek dan niet verder. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch bezit de juiste kennis, kunde en vaardigheden om te zorgen voor een kwalitatief rieten dak. Of u nou een volledig nieuw dak wilt bedekken of onderhoud aan uw huidige rieten dak wilt laten uitvoeren, R. Bijsterbosch is degene die u moet hebben. Een dak van riet ziet er mooi uit en is erg functioneel. Riet is een natuurproduct en zorgt ervoor dat uw woning in de winter goed warm blijft en in de zomer heerlijk koel.

Onderhoud en nieuwbouw

Er zijn allerlei manieren waarmee rietbedekking kunnen worden toegepast op uw woning. U wilt hier natuurlijk zoveel mogelijk invloed op hebben. In samenspraak met u bekijken wij wat er op het dak mogelijk is en zorgen voor een gedegen advies. Een goed rieten dak met een lange levensduur is alleen op basis van kennis van het materiaal en de werkzaamheden te leggen. Hiernaast heeft een rieten dak onderhoudsbeurten nodig, waarmee u mogelijke beschadigingen kunt voorkomen. en de levensduur van het dak verlengt. Ook voor het onderhoud van uw huidige rieten dak kunt u bij ons ook terecht, wij zorgen voor de juiste aandacht voor uw dak.

Bereikbaar in geval van spoed

Riet is en blijft een natuurlijk product en daardoor gevoelig voor weersomstandigheden zoals regen. In Nederland moet een dak altijd bestand zijn tegen natte omstandigheden. Hierdoor kan het voorkomen dat uw dak een lekkage heeft of getroffen is door stormschade of vogels. In al deze gevallen is het noodzakelijk om uw dak zo snel mogelijk te laten repareren door een professionele rietdekker. In geval van spoed is Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is direct te bereiken om te plaatse de reparatie vakkundig uit te voeren.

Gratis offerte opvragen

Een rieten dak aanschaffen is een flinke investering en u wilt natuurlijk graag weten hoeveel dit gaat kosten. Als u de prijs van rietbedekking van uw dak wilt weten is het mogelijk om een gratis offerte te laten maken. Ook wanneer u uw dak wilt onderhouden is een gratis prijsopgave mogelijk. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch biedt goede service en denkt mee over de manier waarop de dakbedekking verzorgd moet worden. Vrijblijvend bij uw huis langskomen valt ook onder de service van Bijsterbosch. Een rieten dak biedt veel mogelijkheden. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.