Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker Apeldoorn nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Apeldoorn en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Op zoek naar een rietdekker in Apeldoorn?

Rieten daken zijn al eeuwenlang in gebruik en dat is niet voor niets. Een rieten dak is hartstikke functioneel en geeft een prachtig uitzicht. Met een rieten dak zorgt u voor warmte in de winter en een koel huis in de zomer. Als u van plan bent om te gaan voor een rieten dak op uw woning is het van groot belang om een professionele rietdekker in te schakelen. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch staat voor u klaar om uw dak van een veilige en kwalitatieve rietbedekking te voorzien. Hiernaast kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud aan uw huidige rieten dak en in geval van spoed.

Rietbedekking

Rietbedekking kan op allerlei manieren worden toegepast op een woning. Wilt u een volledig rieten dak of slechts een gedeelte? Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch kan alle klussen met rieten daken voor u aanpakken. Denk dan onder andere aan daken van tuinhuisjes, vakantiehuisjes of het dak van een villa. Een kwalitatief rieten dak wordt gelegd met kennis, kunde en vaardigheid. Dankzij onze kennis zorgen wij voor een lange levensduur en veiligheid van uw rieten dak dankzij de juiste kwaliteit van materialen. Wij verzorgen ook het onderhouden van uw dak. Onderhoud is erg belangrijk voor een rieten dak, want hiermee kunt u mogelijke beschadigingen voorkomen.

Vraag een gratis prijsopgave op

U kunt in ieder geval een gratis offerte aanvragen. Wij kijken daarbij naar het optimaal vervullen van de wensen en eisen die u heeft. Om niet voor vervelende verrassingen komen te staan, is het handig om een gratis offerte op te vragen. Het plaatsen van een nieuw dak zal wel enige kosten met zich meebrengen. Daarom wilt u er zeker van zijn dat dit professioneel gebeurt. R. Bijsterbosch kan vrijblijvend bij u langskomen om te kijken naar het dak en de mogelijkheden te bespreken.

Spoedgevallen

Een rieten dak waaraan te weinig onderhoud is gedaan heeft een grotere kans op beschadiging op te lopen. Riet is een natuurproduct en zal reageren op neerslag zoals regen. Een reparatie of renovatie is niet altijd te voorkomen. Als er een spoedreparatie nodig is, zoals in het geval van een lekkage, kunt u ons altijd bereiken. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om te zorgen voor een veilige en stevige reparatie van het dak. De werkzaamheden uitvoeren gaat gepaard met de staat van het dak; dit kan verschillen van een dakrenovatie tot een incidentele reparatie.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.