Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker Emst nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Emst en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch voor uw rieten dak in Emst

Heeft u een nieuwe woning in Emst en wilt u deze voorzien van een rieten dak? Of heeft u een rieten dak dat nodig toe is aan onderhoud? Schakel dan Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch in. Het materiaal riet is erg gevoelig en vereist de juiste methodes en technieken, waardoor het verstandig is om een professionele rietdekker in te schakelen. Door de kennis en kunde van ons, kunnen wij u een kwalitatief en veilig rieten dak bieden. Hiernaast kunnen wij u ook voorzien van onderhoud van uw huidige rieten dak.

De mogelijkheden van een rieten dak

Een rieten dak zorgt voor een prachtig decor en zal iedereen opvallen. Er is enorm veel mogelijk met een rieten dak. Zo kunt u gaan voor een volledig rieten dak, maar ook de combinatie met dakpannen geeft een mooi aanzicht. Een woning is iets heel persoonlijks waar het dak uiteraard aan bijdraagt, wij vinden het dan ook zeer belangrijk om te zorgen voor een persoonlijk advies op basis van uw wensen. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken, u te adviseren en te voorzien van een prachtig rieten dak.

Onderhoud

Als uw woning is voorzien van een rieten dak, is het belangrijk dat u zorgt dat deze in zijn optimale staat blijft. Hier kunt u voor zorgen door het dak te onderhouden waardoor grote reparaties onnodig zijn. Het is van belang dat u het onderhoud door een professionele rietdekker laat doen, om te zorgen voor de juiste kwaliteit en levensduur. Deze werkzaamheden kunt u ons in handen geven. Wij zorgen dat het onderhoud goed wordt verzorgd en u geen onnodige reparaties hoeft te laten doen.

Spoedreparaties en gratis offerte

Ook voor eventuele spoedreparaties staan wij altijd voor u klaar. Mocht uw dak zijn beschadigd door een hevige storm, vogels of iets anders, komen wij graag bij u langs om een reparatie uit te voeren. Ook in het geval van lekkages aan uw dak zijn wij bereikbaar om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Als u van plan bent om een rieten dak aan te schaffen of uw dak te laten onderhouden, wilt u uiteraard wel weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Bij Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch kunt u altijd gratis een offerte aanvragen en kunnen wij vrijblijvend langskomen.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.