Vuurdoornsraat 252

8171XB Vaassen

Regio's

Rietdekker Heerde nodig?

Er is simpelweg maar 1 keuze. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch is de rietdekker in Heerde en omstreken. Waarom?

01.
Betrouwbaar

Je kunt de sleutel gerust onder de mat leggen.

02.
Netjes

Wij laten alles achter in de staat zoals we het aantroffen.

03.
Vakwerk

Perfectionistischer ga je ze niet vinden.

04.
Vaste maat

Ik werk altijd met dezelfde collega (Erwin Eiland)

Op zoek naar een rietdekker in Heerde?

Een rieten dak is zowel een prachtig aanblik, als zeer functioneel. Riet zorgt er namelijk voor dat de woning in de winter goed warm blijft en in de zomer lekker koel. Bent u van plan om een rieten dak aan te schaffen voor uw nieuwe woning? Dan is het zorgen voor een professionele rietdekker van belang. Bij Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch bent u aan het goede adres voor het aanleggen van een kwalitatief, veilig en prachtig rieten dak. Door de benodigde kennis en kunde zorgen wij voor een rieten dak met een lange levensduur en de juiste kwaliteit.

Nieuwbouw woning

Er zijn enorm veel mogelijkheden met riet bij een nieuwbouw woning. Zo kunt u ervoor gaan om uw volledige dak van riet te voorzien, of slechts een gedeelte ervan. Iedereen heeft zijn eigen wensen wat betreft een woning. Het is voor ons van belang dat wij u met goede adviezen kunnen helpen uw wensen te vervullen. Wilt u eerst bespreken wat de mogelijkheden zijn? Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch komt vrijblijvend bij u langs om dit te bespreken en u zo goed mogelijk te adviseren. Hierdoor weet u zeker dat uw dak wordt voorzien van een prachtige dakbedekking naar uw wens.

Onderhoudswerkzaamheden

Naast het aanleggen van een nieuw dak, kunnen wij ook onderhoudswerkzaamheden doen. Een rieten dak vereist het juiste onderhoud, om eventuele reparaties te voorkomen. Riet is reageert sterk op bijvoorbeeld regen en andere vormen van neerslag. Het is belangrijk dat u het onderhoud door een bekwame rietdekker laat verrichten, om te zorgen voor de juiste kwaliteit en levensduur. Deze werkzaamheden zijn het best aan Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch over te laten, waardoor u zelf niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud en op deze manier voorkomt u onnodige reparaties.

Bereikbaar bij spoedgevallen

U kunt vrijblijvend een offerte maken voor uw nieuwe dakbedekking of onderhoudswerkzaamheden. Zo weet u van tevoren waar u rekening mee moet houden. Rietdekkersbedrijf R. Bijsterbosch denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Mocht er schade optreden aan uw dakbekking, zijn wij ook bereikbaar in spoedgevallen. Als er een lekkage optreedt is dit erg vervelend en moet hier zo snel mogelijk iets aan gedaan worden. Bij ons bent u aan het juiste adres om dit veilig te repareren.

Offerte nodig?

Bel mij gerust op, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor het opstellen van een offerte.